Far From Home

Ah, eindelijk weer een update, ik heb flink wat vooruitgang gemaakt, ik ben op mijl 275, in het kleine stadje Hot Springs, 1 van de gezelligste stadjes waar de Appalachian Trail dwars doorheen loopt.

Ik heb in 3 weken bereikt waar de meesten een maand over doen, maar ik heb dan ook goed doorgelopen! Een paar 16mijls dagen, een 18mijler, een 19mijler, en gister heb ik mijn eerste 20+er gelopen, 23 mijl om bij Deer Park Shelter uit te komen!
Helaas is mijn internet niet goed genoeg om al mijn foto’s te uploaden, maar ik heb geweldige uitzichten gezien, ontzettend veel gezweet en hard gewerkt, en een hoop nieuwe mensen ontmoet aangezien ik mensen aan het inhalen ben!

Mijn humeur is net zoals mijn voeten nog steeds prima in orde! Ik heb geen grote fysieke problemen, geen blaren of blessures, en met mijn uitrusting is ook alles nog in orde. De dingen lopen voorspoedig!
Ik moet erbij zeggen dat ik ontzettend veel geluk heb dat het nog bijna niet heeft geregend, elke dag is zonnig en warm, dus ik loop met flink wat zonnebrandcreme rond. De komende week lijkt het achteruit te gaan, dus we zullen zien of al mijn voorbereidingen me helpen met de regen om te gaan, maar ik ben optimistisch!

De baard is ook aan het losslaan, en ik moet toch eens gaan verzinnen hoe ik voorkom dat ik de helft van mn eten door mn snor moet filteren, maar dat komt wel goed!

Mijn huidige doel is momenteel om uiterlijk op 13 mei in Damascus uit te komen, zodat ik precies op tijd in de stad aankom om een dag of 2 het festival Trail Days mee te vieren. Tot nu toe lig ik precies op schema, we zullen zien of me dat gaat lukken.

Ook ben ik bijna door het eerete gebergtegebied heen, over een week ongeveer zou ik op meer vlak land uit moeten komen, en dan gaan we nog meer mijlen in 1 dag kunnen doen!

Ik heb veel teveel verhalen, en veel teveel ontzettend geweldige mensen hier ontmoet, ik zou niet weten waar ik moet beginnen! Ik weet dat een aantal deze blog nu ook lezen, dus ik wil iedereen zo ontzettend bedanken om dit een geweldige ervaring te maken, jullie zijn allemaal, zowel thuis in Nederland, als iedereen hier in Amerika zo awesome! Ontzettend bedankt voor alles!

Ik ben over de 10% richting Katahdin, en we stappen straks vrolijk weer door!

18 gedachten over “Far From Home

  1. Jos, Jos toch! Wat een avonturen beleef jij daar allemaal. Wij zijn trots en jaloers op je. Mooi dat je de gang er flink in hebt zitten. Ga zo door en dan komt alles goed. Geniet van de momenten!
    Groetjes, Ineke en Alex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *