Far From Home

Ah, eindelijk weer een update, ik heb flink wat vooruitgang gemaakt, ik ben op mijl 275, in het kleine stadje Hot Springs, 1 van de gezelligste stadjes waar de Appalachian Trail dwars doorheen loopt.

Ik heb in 3 weken bereikt waar de meesten een maand over doen, maar ik heb dan ook goed doorgelopen! Een paar 16mijls dagen, een 18mijler, een 19mijler, en gister heb ik mijn eerste 20+er gelopen, 23 mijl om bij Deer Park Shelter uit te komen!
Helaas is mijn internet niet goed genoeg om al mijn foto’s te uploaden, maar ik heb geweldige uitzichten gezien, ontzettend veel gezweet en hard gewerkt, en een hoop nieuwe mensen ontmoet aangezien ik mensen aan het inhalen ben!

Mijn humeur is net zoals mijn voeten nog steeds prima in orde! Ik heb geen grote fysieke problemen, geen blaren of blessures, en met mijn uitrusting is ook alles nog in orde. De dingen lopen voorspoedig!
Ik moet erbij zeggen dat ik ontzettend veel geluk heb dat het nog bijna niet heeft geregend, elke dag is zonnig en warm, dus ik loop met flink wat zonnebrandcreme rond. De komende week lijkt het achteruit te gaan, dus we zullen zien of al mijn voorbereidingen me helpen met de regen om te gaan, maar ik ben optimistisch!

De baard is ook aan het losslaan, en ik moet toch eens gaan verzinnen hoe ik voorkom dat ik de helft van mn eten door mn snor moet filteren, maar dat komt wel goed!

Mijn huidige doel is momenteel om uiterlijk op 13 mei in Damascus uit te komen, zodat ik precies op tijd in de stad aankom om een dag of 2 het festival Trail Days mee te vieren. Tot nu toe lig ik precies op schema, we zullen zien of me dat gaat lukken.

Ook ben ik bijna door het eerete gebergtegebied heen, over een week ongeveer zou ik op meer vlak land uit moeten komen, en dan gaan we nog meer mijlen in 1 dag kunnen doen!

Ik heb veel teveel verhalen, en veel teveel ontzettend geweldige mensen hier ontmoet, ik zou niet weten waar ik moet beginnen! Ik weet dat een aantal deze blog nu ook lezen, dus ik wil iedereen zo ontzettend bedanken om dit een geweldige ervaring te maken, jullie zijn allemaal, zowel thuis in Nederland, als iedereen hier in Amerika zo awesome! Ontzettend bedankt voor alles!

Ik ben over de 10% richting Katahdin, en we stappen straks vrolijk weer door!

18 gedachten over “Far From Home

 1. Heey Sose, je bent super goed bezig! we kunnen niet wachten tot je weer in Nederland bent om al je verhalen aan te horen! fijn om te horen dat je veel plezier maakt, en dat je steeds meer je plekje vind in deze tocht. we horen graag van je!
  groetjes Ons Ma en Annemieke
  P.S. Ons ma mist je wel een (beetje) veel

 2. Mooi verhaal Jos! Genieten met de dag en go with the flow.
  Ps de eerste vogels hebben een nestelplek gevonden in de door jouw strak geschoren heg!

  Grt koosje

 3. Josssss!

  Lekker bezig, 10% alweer! Het schiet op! Ik wilde al zeggen, vergeet niet af en toe ook een beetje te partyen he! Maar dat komt met dat festival vast wel goed.

  Mocht je het moeilijk vinden de verhalen en alles te onthouden, dan kun je voor je gaat slapen ook even kort wat notities maken. (dat doe ik dus op reis)
  Hoeft niet veel te zijn, maar wat korte hints en zinnetjes naar de verhalen kunnen je helpen om het later allemaal nog wat beter te herinneren. 🙂 Een tip van iemand anders die een niet al te best geheugen heeft. 😉

  Veel succes weer! Ik denk vaak “hoe zou t gaan met onzen Jos!”, dus was blij weer iets van je te horen!
  Hier is ook alles chill, spreek je snellll!!!!11

  Niek

 4. Mooi verhaal weer kerel!
  Goed om te lezen dat alles zo voorspoedig gaat.

  Party hardy volgende week, enjoy!!

  Hans

 5. Hello! I hope you are doing well. This is Ruby, from the WOW airlines adventure. Good luck on your Appalachian journey!!

 6. Hallo Jos,

  Mooi om te lezen, dat het zo super gaat. Leuke mensen (daar kun je wat mee)
  en hele mooie foto’s.
  Suc6 met lopen en veel plezier op de Trail Days.
  Hopelijk blijft het weer je goed gezind.
  Je kunt het alle maal goed verwoorden wat je meemaakt, leuk die verhalen.
  GOOD LUCK en ENJOY

 7. Heey Jos, ik geef het op. Belofte of niet……….Het lukt echt niet 2x in de week. Bij deze beloof ik je plechtig iedere dag aan je te denken. 2x dat dan weer wel☺

  Jos, het ga je goed, en heel veel groetjes van Hasse, Tijl, Vera en Marit.
  Dikke knuf en hou vol hè…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *