Terug van weggeweest

Dus, een jaar geleden begon ik met deze blog om mijn voorbereidingen bij te houden voor mijn reis naar Amerika. Door een hoop persoonlijke omstandigheden is dit er bij ingeschoten. Maar nooit vergeten. Dus ik heb maar eens “even” mijn depressie aan de kant gegooid, mijn hoofd gezet richting mijn doel, en wat belangrijke dingen aangepakt. Want dit gaat nog steeds gebeuren!

Zo vond ik me een paar weken geleden ineens in Amsterdam.

Amsterdam
Want als je langer dan 3 maanden naar Amerika wilt, zul je een visum moeten krijgen. En om die te krijgen, zul je op gesprek moeten komen bij het Amerikaanse Consulaat. Ze willen namelijk graag even weten wat je nou eigenlijk van plan bent in hun landje. En als ze dan blij zijn met wat ze zien, dan krijg je na een week dit opgestuurd:

Visum

Verder ben ik bezig om mijn appartement in huisbewaring te zetten, en hier waren ook al enkele aanmeldingen voor, dus dit komt ook zeker wel goed! Zodra hier zekerheid in zit gaan we boeken!

Als laatste wilde ik bekend maken dat ik me heb opengesteld voor donaties, en hier een donatiepagina voor heb gemaakt waar ik iedereen op neer wil zetten die iets gedoneerd heeft, want zo’n reis kost niet niets, en met jullie hulp kan ik met wat meer vrijheid mijn tocht lopen, en jullie prachtige foto’s laten zien van de wilde Appalachian Mountainrange!
Ik stop zoveel mogelijk van mijn eigen geld hierin, maar alle hulp is uiteraard welkom!  Ik heb al 1 sponsor, namelijk mijn oude werkgever Van Iersel Vleeswaren! Ontzettend bedankt al!

Zo, ik ben flink aan het sleutelen geweest aan deze site de laatste tijd om het makkelijk te maken foto’s en posts te maken terwijl ik in Amerika zit, en hard aan het werken om mijn reis toch door te kunnen laten gaan!
Ik hoop dat jullie het niet vergeten waren, ik in ieder geval niet!

Abonneer zodat je nooit een update mist, en mocht je geïnteresseerd zijn me een beetje op weg te helpen, neem contact met me op!

3 gedachten over “Terug van weggeweest

 1. Hé hé, eindelijk weer eens nieuws. Goed nieuws zelfs!
  De kogel is nu dus definitief door de kerk, bravo!
  Succes met het werven van sponsors, je hoort nog van me.

  Alex van Buul.

 2. Hallo Jos,
  Fijn dat je weer een stap verder bent. Natuurlijk willen Jan en ik jou een stapje verder op weg helpen. We horen graag van je.

  Groetjes Jan en Gerda

 3. Ha Jos,
  Strak idee! Leuk vooruitzicht..

  Ik volg jou, jij mag mij ook volgen…
  koosjebouwtaf.blogspot.com

  En nu even kijken hoe ik jou kan sponsoren
  Grt en veel plezier vooraf want dat is ook onderdeel van de reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *